Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka
Ilość produktów w Twoim koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.
Wino białe słodkie o aromacie migdałów. Produkowane według najstarszych sycylijskich receptur. Doskonale komponuje się z lodami i wszelkiego rodzaju deserami. Podawać w temperaturze 8-10*C.
Białe słodkie stołowe wino z Sycylii. Wino o delikatnych aromatach, z nutami ziół, irysa, białej brzoskwini i cytrusów. Podawać w temperaturze 6-10*C.
Mołdawia - Wino Białe półsłodkie
Mołdawskie wino półwytrawne, produkowane z winorośli odmiany pinot noir. Wino o barwie delikatnej rubinowej czerwieni. W aromacie dominują nuty czereśni i malin ze szczyptą ziół i kawy. Wino dobrze zbudowane, pełne, o miękkiej strukturze i długim pikantnym zakończeniu. Pasuje do dań inspirowanych kuchnią azjatycką, doprawianych imbirem lub z dodatkiem...
Mołdawskie wino półwytrawne produkowane z odmian winorośli feteasca charakterystycznej wyłącznie dla Mołdawii i Rumunii. Wyróżniającą cechą wina jest delikatny słomkowy kolor oraz aromaty dzikich kwiatów. Wino doskonale orzeźwiające o doskonałym, zbalansowaniu smaku. Sprawdzi się jako aperitif pobudzając kubki smakowe bądź dodatek do dań wegetariańskich.
Wino likierowe wytrawne powstałe ze szczepów catarratto, grillo, damaschino i inzolia. Bursztynowa barwa z intensywnym i złożonym aromatem suszonych owoców. Dobre jako aperitif lub dobrze schłodzone jako dodatek do parmezanu, szynki lub pizzy.
Garibaldi Superiore Dolce DOC jest najsłodszym z Marsalas i prawdopodobnie z tego powodu jest najbardziej lubiany przez kobiety. Wino o bursztynowym zabarwieniu, w zapachu wyraźnie słodkie aromaty suszonych owoców, takich jak rodzynki, daktyle, figi i orzechy włoskie. Na podniebieniu słodycz suszonych owoców z orzechami, karmelu. Wspaniałe do deserów.
12 656 70 50