Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka
Ilość produktów w Twoim koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.
Zmora, to wino białe, słodkie, stworzone ze szczepów Semillon i Colombard. To urocze połączenie pozwoliło wydobyć młodzieńcze owocowe aromaty z odświeżającą słodyczą zbalansowaną lekką mineralnością. Doskonałe do owoców i słodkich przekąsek. Idealne jako aperitif.
Ben Ami Emerald Riesling, to koszerne wino półwytrawne o wyraźnym aromacie tropikalnych owoców i miodu ze szczyptą muszkatu. Zbalansowane i delikatne. Schłodzone doskonałe jako aperitif w upalne dni, pasuje też do drobiu ryb i sałatek.
Barkan wino gronowe białe półwytrawne. Klarowna barwa i łagodna, jedwabista struktura. Przyjemny aromat jasnych owoców z delikatną nutą miodu na podniebieniu. Koszerne, wysublimowane, wyjątkowe. Doskonałe jako aperitif oraz w połączeniu z makaronami, rybami i drobiem.
Barkan Premieur, to białe wytrawne wino. W gorącym, izraelskim klimacie grona Emerald Riesling uzyskują intensywny, kwiatowy aromat. Jego połączenie ze szczepem Colombard owocuje świeżym aromatem i orzeźwiającym finiszem. Wino uniwersalne, pasuje do każdej lekkiej kuchni i przekąsek.
Shahor Clasic Emerald Riesling Colombard wino białe, półwytrawne, stworzone ze szczepów Emerald Riesling oraz Colombard. Doskonałe, harmonijne połączenie szczepów typowych dla Izraela. Pełne dojrzałych, tropikalnych owoców z akcentem miodu, odświeżonym cytrusową nutą. Doskonały towarzysz dań kuchni bliskowschodniej. Pasuje jako aperitif, ryb oraz owoców...
Białe wytrawne wino produkowane ze szczepu grillo. Kolor słomkowy o pięknym połyskującym refleksie. Wyczuwalny zapach mandarynki i białych kwiatów. W ustach przyjemna nutka kwasowości z pieprznym finiszem. Idealne połączenie do owoców morza.
Białe słodkie wino likierowe produkowane z aromatycznego szczepu zibibbo, czyli muscata aleksandryjskiego, który nazywany jest tak specyficznie tylko na Sycylii. Wzmacniane destylatem winnym. Dedykowane z wszelkimi deserami, zwłaszcza pieczonymi i wytrawnymi ciastami.
Słodkie, likierowe, deserowe białe wino o głębokim złotym kolorze i aromatycznym trwałym bukiecie. Produkowane z lekko suszonych winogron na winorośli co przekłada się na słodki i ciepły smak. Doskonale komponuje się z każdym rodzajem ciasta, w szczególności z miękkimi i kremowymi słodyczami typu „cannoli” i „cassate Siciliane”.
Garibaldi Superiore Dolce DOC jest najsłodszym z Marsalas i prawdopodobnie z tego powodu jest najbardziej lubiany przez kobiety. Wino o bursztynowym zabarwieniu, w zapachu wyraźnie słodkie aromaty suszonych owoców, takich jak rodzynki, daktyle, figi i orzechy włoskie. Na podniebieniu słodycz suszonych owoców z orzechami, karmelu. Wspaniałe do deserów.
Wino likierowe wytrawne powstałe ze szczepów catarratto, grillo, damaschino i inzolia. Bursztynowa barwa z intensywnym i złożonym aromatem suszonych owoców. Dobre jako aperitif lub dobrze schłodzone jako dodatek do parmezanu, szynki lub pizzy.
12 656 70 50